De 6 leukste kerstgeschenken voor het personeel

Ieder jaar is het weer een uitdaging om op een passende manier je personeel te belonen voor het harde werk dat ze hebben verricht. Je gaat op zoek naar mooie kerstpakketten of kerstgeschenken die je in de feestmaand december kunt geven. Je komt al snel uit bij de standaard opties. Zoals het traditionele kerstpakket met lekkernijen, de cadeaubon of het flesje wijn. Misschien is het leuk het dit jaar eens over aan andere boeg te gooien. Daarom geven we in onze blog de 6 leukste ideeën voor een memorabel kerstgeschenk.

Verzorgingspakket voor mannen en vrouwen

Enorme leuke kerstgeschenken zijn geschenken waar je personeel ook iets aan heeft. Denk dan bijvoorbeeld aan een mooi verzorgingspakket met producten waarmee ze zichzelf kunnen verwennen. Verzorgingspakketten zijn er tegenwoordig voor zowel mannen als vrouwen en ook in verschillende soorten en prijsklassen. 

Geef een mooi boek cadeau

Een boek is een ideaal kerstgeschenk. Ook voor je personeel. Geef ze een boek of een boekenpakket met bijvoorbeeld de bestsellers van het moment of stel een pakket samen met boeken die je personeel helpen in zowel hun dagelijkse leven als tijdens hun werk. Denk bijvoorbeeld aan boeken over zelfontwikkeling of over hoe je bijvoorbeeld het beste een verkoopgesprek kunt voeren. Er zijn legio boeken verkrijgbaar die ook als perfecte kerstgeschenken kunnen fungeren.

Spelletjes als kerstgeschenken

Iedereen vindt het leuk om een spelletje te spelen. Vooral tijdens de feestdagen komen de bordspellen, zoals Monopoly, Jenga en Levensweg wat sneller op tafel te liggen en dit jaar kan je het personeel eens aangenaam verrassen wanneer je ze een leuk spel schenkt. Er zijn tientallen tot wel honderden verschillende bordspellen te koop. Dus keuze zat! Eén van de populairste spellen die je kunt geven zijn Monopoly, het Keezenspel en 30 Seconds.

Gepersonaliseerde kerstgeschenken

Gepersonaliseerde kerstgeschenken zullen zeker in de smaak vallen, maar het vergt wel iets meer tijd om ze te bestellen. Toch is het vreselijk leuk om te zien dat iemand een glimlach van oor tot oor krijgt als hij of zij een gepersonaliseerd cadeau krijgt. Gepersonaliseerde cadeaus zijn geschenken, zoals een koffiemok, notitieblok of een andere kantooraccessoire met iemand zijn of haar naam erop. 

Filmpakket kerstgeschenken

Mensen kijken graag films en series en wanneer je weet dat een groot deel van je personeelsleden filmliefhebbers zijn of wekelijks series verslinden, is een filmpakket ook een goede keuze. Kerstgeschenken gerelateerd aan films en series vallen altijd in de smaak en bevatten vaak lekkernijen, zoals chips en popcorn en drankjes, zoals frisdrank of bier. Vaak zit er in het pakket ook iets van een tegoedkaart voor een streamingdienst, zoals Netflix of een tegoedbon voor bioscoopkaartjes.

Extra verlof

Je hoeft geen kerstgeschenken te bestellen, te piekeren over de inhoud of je druk te maken om de rekening die gaat komen. Je kunt je personeelsleden ook blij maken met simpelweg wat extra verlof rondom de feestdagen. Iedereen heeft het al druk genoeg en er moet vaak nog van alles geregeld worden. Dus extra uurtjes vrij zijn dan meer dan welkom. 

Klik hier voor het gehele assortiment.

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.